Aanbod

Ik werk als therapeute – o.a. opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie – met mensen (meestal meisjes en vrouwen, maar ook jongens en mannen zijn van harte welkom!) die zich bewust willen worden van hun geboorteverhaal en de manier waarop deze hun leven beïnvloed. Ik begeleid vrouwen die zich bewust willen voorbereiden op de conceptie, zwangerschap en geboorte van hun kindje. Ook bied ik nazorg na een (traumatische) bevalling, een miskraam of een abortus en begeleid ik ouders en pasgeboren baby’s bij hun start als nieuw gezin met aandacht voor verbinding. Ik bied zowel individuele sessies als workshops aan. Soms werk ik samen met een geweldig lieve collega, Chantal Andringa, zodat we samen nog meer bedding kunnen creëren.

Ik ben tevens opgeleid tot prenatal-, postpartum-, bekkenbodem-, en baby yoga teacher. Bij Love for Birth kun je dan ook wekelijks groepslessen lessen holistische yoga volgen.


Lees hier meer over het 1 : 1 aanbod bij Love for Birth. Uniek en volledig afgestemd op jou.

Lees hier meer over het groepsaanbod, zoals het theeleuten en de curussen, bij Love for Birth.

Lees hier meer over de holistische yogalessen die bij Love for Birth worden aangeboden, speciaal voor vrouwen in de prenatale en de postpartum periode én voor hun baby’s.