Conciousness Pregnancy

Ben jij zwanger? Wil je genieten van deze bijzondere periode en op een fijne en zachte manier voorbereiden op de komst van jouw kindje? Dit bijzondere programma geeft je de kans om op jouw eigen tijd en tempo een reis door jouw zwangerschap en geboorte te maken!


Je start deze cursus met een Retreat @Home. Je ontvangt voor start een verwen-pakket met daarin álles wat je nodig hebt om deze fijne dag vorm te geven. Tijdens deze dag sta je bewust stil bij deze bijzondere periode van de zwangerschap.

Je laat je deze dag inspireren tot een focus naar binnen waardoor jij je verbindt met jezelf en de baby in jouw baarmoeder. Je leert af te stemmen op je lijf en je baby. Je richt je mind op de intenties die jou en jouw baby dienen. Na de retreat @home vervolg je jouw reis door de online cursus vol inspirerende informatie, yoga video’s en meditaties. Volledig en holistisch, een perfecte voorbereiding op de geboorte van je kindje.

Om je reis te verdiepen volgt na deze vier weken een 1:1 persoonlijk consult voor jou (en je partner) waarin we gericht op jullie situatie toewerken naar een krachtige bevalervaring.

Ik ontmoet je graag! Lieve groet, Lianne


Retreat @Home Conciousness Pregnancy

249,00
1 jaar toegang