Cursussen & Rituelen

Bij Love for Birth worden verschillende cursussen en rituelen aangeboden voor zwangere vrouwen (en hun partners) en moeders. Al het aanbod is krachtgericht en gaat uit van de eigen wijsheid van de vrouw.

Als vrouw is het, in ieder fase van jouw leven, van belang dat het hoofd, hart en lijf in verbinding zijn met elkaar. Dit evenwicht wordt binnen de cursussen gekoesterd waardoor er altijd een gevarieerd programma wordt aangeboden. Naast het vergroten van kennis, is er dus volle aandacht voor het fysieke en emotionele lijf door middel van ontspanningsoefeningen, samen-zijn, gezonde voeding, lichaamsgerichte oefeningen zoals dans en yoga en heart- en mindfulness.

Sommige cursussen en rituelen worden door Lianne verzorgd. Bij ander aanbod werkt Lianne samen met Chantal (doula & haptonomisch zwangerschapscoach).


  • Theeleuten voor Zwangeren (groepsbijeenkomsten)
  • Zwanger in verbinding, 1-daagse met partner (groep)
  • Zwanger Dagretraite (groep of individueel)
  • Rebozo Sluitingsritueel (individueel)

Op de startpagina wordt ingepland cursusaanbod onder de aandacht gebracht. Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op. Het aanbod is vaak ook individueel mogelijk of juist gewenst!