Groep

Bij Love for Birth bied ik een veilige plek waar vrouwen alleen, met hun partner of in een groep gelijkgestemden, liefdevolle zorg en begeleiding mogen ontvangen. Het mooie van een groep, is dat er zoveel individuele wijsheid aanwezig is, dat het groepsbewustzijn groter wordt.


THEELEUTEN VOOR VROUWEN EN ZWANGEREN

Speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net moeder zijn geworden worden theeleut ochtenden georganiseerd. Een nuchtere en vrolijke vorm van verbinding met andere vrouwen onder het genot van een thee en voedzaam lekkers.

Een cirkel van vrouwen om te verbinden, samen te zijn, te delen en te ervaren. Iedere keer weer rondom een specifiek thema.

Je bent per keer welkom, maar mag natuurlijk ook alle keren aansluiten.

ZWANGER IN VERBINDING (1-DAAGSE CURSUS OP HAPTONOMISCHE BASIS)

Speciaal voor zwangere vrouwen en hun (geboorte)partner bied ik, samen met Chantal, een 1-daagse cursus ter voorbereiding op een krachtige geboorte van jullie kindje: zwanger in verbinding. Verbinding staat centraal, naast natuurlijk onwijs veel kennis over baringsprocessen.

Vanuit onze ervaring als doula, therapeut en haptonomische zwangerschaps-begeleider (Chantal) willen wij jou begeleiden naar kracht en kennis. Of kennis en kracht. Zodat jij/ jullie de voor jullie juiste keuzes kunnen maken naar de geboorte van jullie kindje.

ZWANGER DAGRETRAITE

Love for Birth organiseert vier keer per jaar een retreat dag op een veilige fijne plek waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf, je baby en andere mama’s.

Deze retraite dag biedt jou de gelegenheid om heerlijk verwend te worden door aandacht, pure voeding en door volledig te ontspannen. Door middel van yoga en mindfulness zak je dieper in je lijf en leer je contact te maken met je baby. Je leert te ontspannen en vergroot het plezier in het zwanger zijn. Je zult meer zelfvertrouwen opbouwen en met vertrouwen de bevalling in gaan.

De dag beginnen we om 10.00 uur met een cirkel waarin we verbinding maken met onszelf, elkaar en de baby’s in de buiken. Meditatie, visualisatie en delen wat gehoord wil worden staan centraal.

Na de gezonde lunch zullen we onze handen verbinden met ons lijf en hart door middel van een creatieve verwerking waardoor je met een mooi aandenken weer naar huis gaat. We eindigen deze verwendag met een inwijdend geboorteritueel.

Opgeladen, ontspannen, gevoed en verwend sluiten we om 16.00 uur de dag af.


Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda voor meer informatie en ingeplande data.

Heb je vragen, of zou je dit aanbod individueel (of alleen met jouw partner) willen ervaren? Neem dan contact op. Alles is mogelijk!