Lianne

Mijn naam is Lianne de Keizer (35 jaar). Sinds 2010 werk ik als therapeut in mijn zelfstandige praktijk. Al van jongs af aan wilde ik graag met kinderen en ouders werken. Nog niet helemaal wetende in welke vorm ik van betekenis wilde zijn ben ik gestart met een opleiding Pedagogiek. Al snel wist ik dat ik therapeutisch wilde werken en ben ik de opleiding Integratieve Kindertherapie gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Vol overgave en passie heb ik jaren als kindertherapeut gewerkt en heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in holistische therapie waarbij ook mindfulness, hypnotherapie, therapeutische kinderyoga en traumawerk onderdeel werd van mijn werken.

Ik heb genoten van het werken met kinderen en ouders. Tijdens deze jaren werd ik mij steeds meer bewust van de impact van voorgeboortelijke en vroegkinderlijke ervaringen. Onbewuste en vaak pre-verbale ervaringen die een grote stempel drukken op de verdere en latere ontwikkeling.

“JOUW START DOET ERTOE”

Ik ben me daarom gaan verdiepen in de prenatale , perinatale en postnatale psychologie door verschillende opleidingen te volgen (o.a. de opleiding baby yoga, prenatale yoga, postpartum yoga, bekkenbodemyoga, geboorte in kaart, geboortetrauma therapie, katathym imaginatieve therapie, (rouw)doula opleiding, vaginal steam facilitator, psychische stoornissen rondom fertiliteit, zwangerschap en bevalling – diagnostiek en behandeling).

Ik geloof in de kracht van het moederlijf en ons zelfhelende vermogen. De mens, jong en oud, heeft veel wijsheid en (onbewuste) kennis in zich. Ik begeleid mensen met liefde deze wijsheid te ontdekken en te benutten. Mijn begeleiding is krachtgericht en passend bij jou.

Naast therapeut ben ik bovenal moeder van twee dochters en heb ik samen met mijn partner een prachtig samengesteld gezin met in totaal 5 meiden. Mijn persoonlijke ervaringen als vrouw en moeder neem ik absoluut mee in mijn therapeutschap en geven dimensie aan mijn begeleiding. Kundig en professioneel begeleid ik je met liefde en warme volledige aandacht.Je bent van harte welkom. Bel of mail me gerust voor het maken van een afspraak of wanneer je vragen hebt.

Lianne de Keizer
Haringstraat 8A
3311VH Dordrecht

06 28287049 / info@loveforbirth.nl