Opleidingen

Wil jij vrouwen liefdevol kunnen coachen. Wil jij hen begeleiden tijdens de bijzondere periode van de zwangerschapswens tot het moederschap? Zie jij vrouwen als krachtige en liefdevolle wezens en wil jij het volledig potentieel van de vrouw en moeder bekrachtigen? Wil jij vrouwen in hun transformatie van vrouw tot moeder kunnen steunen en coachen? Zie jij het belang van goede preventie en voorbereiding om geboortetrauma’s te voorkomen? Ben jij bereid je eigen vrouw-zijn te omarmen en te verdiepen zodat je hartvolle verbinding kunt maken met andere vrouwen? Dan ben je hier helemaal op de goede plek!

Love for Birth biedt de basisopleiding tot Holistic Birth Counselor. Een opleidingsprogramma van een jaar waarbij je jezelf stevig en krachtig als coach voor vrouwen neer leert zetten, met specifieke aandacht voor de periode rond de geboorte. Als onderdeel van de opleiding is er aandacht voor jouw proces van zelfkennis en belichaming van de vrouw die je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.


NIEUW – ONLINE OPLEIDING HOLISTIC BIRTH COUNSELING

In februari 2020 is de eerste online opleidingsvariant Holistic Birth Counseling gestart. De online opleiding bestaat uit online lesmodules inclusief theorie, opnames en inspiratielinks. Naast de online lesmodules wordt een werkboek aangereikt waarin opdrachten verder kunnen worden vormgegeven. De online lesmodules worden aangevuld met 3 live-dagen bestaande uit twee retraite-dagen en een oefendag. Het eerstvolgende instapmoment 4 mei 2020. Meedoen?? Mail naar info@loveforbirth.nl voor meer informatie.


NIEUW – DATA OPLEIDING GIRLS COUNSELING NAJAAR 2020

Vanaf 14 september 2020 start de opleiding Girls Counseling. Een 10 daagse opleiding die vanuit holistische visie opleidt tot coach en counselor voor meisjes van ongeveer 8 tot 17 jaar. Een hartvolle opleiding waarin veel tools aangereikt worden om meisjes in hun oorsprong te bekrachtigen en hen te begeleiden in hun bijzondere ontwikkeling tot jonge vrouw. Klik hier voor meer informatie.