Over Love for Birth

Love for Birth is een warm, persoonlijk en jong opleidingscentrum, geboren in de praktijk van Lianne de Keizer. Vrouw, moeder van twee dochters, dromer, therapeut, opleider en Holistic Birth Counselor.

Bij Love for Birth biedt Lianne met een team van power-vrouwen een opleidingsprogramma tot Holistic Birth Counselor voor vrouwen en meisjes, gericht op hartvolle coaching, zelfliefde en autonomie, zachte zwangerschapsbegeleiding en warm en vrij moederschap.

Holistic Birth Counseling richt zich op het verstevigen van meisjes en vrouwen in hun oorsprong en intuïtie zodat zij bewust en vanuit kracht hun ontwikkeling kunnen vormgeven. Hierin staat de vrije keuze en het vertrouwen op de oerkracht, intuïtie en het eigen lijf centraal.

Binnen het opleidingsprogramma vormt het holistisch werken met meisjes en vrouwen de basis. Tijdens een intensief opleidingsprogramma wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van kennis, vaardigheden, professionele attitude en de ontwikkeling van de vrouw in de coach. Hartvolle verbinding en omarming van de vrouw vormen een belangrijke basis in de grondhouding van de Holistic Birth Counselor en Girls Counselor.

Alle studenten krijgen bij Love for Birth intensieve ondersteuning tijdens hun leerproces en worden gedragen in hun ontwikkeling. Zo zorgen we voor en met elkaar en bieden we vrouwen de mogelijkheid goede professionele en emotionele ondersteuning te ontvangen. Professionaliteit en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel dus ook na de het opleidingsprogramma bieden wij korte bijscholingen en supervisie aan om je kennis te verrijken of waarborgen.


Lianne
Lianne de Keizer, Opleider Love For Birth