Over

Hi, mijn naam is Lianne!

Love for Birth is het product van mijn passie en ervaring in het werken met vrouwen. En hoe gek het ook klinkt, Love for Birth voelt voor mij als het begin bij het einde.

Na een jarenlange ontdekkingstocht in het werken met ouders, kinderen en baby’s, en uiteindelijk specifiek vrouwen en moeders is nu het moment aangebroken waarop ik het gevoel heb dat de cirkel rond is. Jarenlang heb ik me ingezet en verdiept in een gezonde ontwikkeling van kinderen. Ik heb gewerkt binnen de jeugdzorg en in mijn zelfstandige praktijk voor kindertherapie om kinderen en ouders te begeleiden naar gezondheid en geluk. Tijdens deze tocht werd ik mij er steeds vaker van bewust dat veel klachten bij kinderen en ouders terug te herleiden waren naar de oorsprong en de start op deze wereld: de conceptie, de zwangerschap, de baring en de binding in de eerste maanden na de baring.

Een nieuwe zoektocht volgde. Een ontdekkingsreis in de wereld van de geboortetrauma’s, en van daaruit in de wereld van de vrouw en de zwangere vrouw. Ook mijn eigen geboortewensen, zwangerschappen en mijn eigen moederschap hebben een belangrijke rol gespeeld.

Ik gun het alle geboortewerkers en professionals die met vrouwen en kinderen werken om deze ontdekkingsreis samen met mij te ervaren. Daarom heb ik vanuit mijn ervaring en vele opleidingen, sàmen met een topteam van powervrouwen, een opleidingsprogramma ontwikkeld met als doel oog te hebben voor liefdevolle begeleiding aan alle vrouwen (en dus ook alle kinderen) vanuit verbinding, kracht en gezondheid.

Een bijzondere teaching waarbinnen niet alleen kennis wordt overgedragen, maar juist veel aandacht is voor het liefdevol begeleiden van vrouwen in hun transformatie tot moeder. Het belang van goede preventie en voorbereiding om geboortetrauma’s te voorkomen krijgt veel aandacht, want daar ligt onder andere mijn passie. Voorkomen dat zoveel vrouwen klachten ervaren na een negatieve ervaring in de pre-, peri- en postnatale periode.

En bovenal is het mijn doel dat iedere vrouw gestimuleerd wordt het eigen vrouw-zijn te omarmen en te verdiepen zodat zij een hartvolle verbinding kunnen maken met hun kindje en de wereld om zich heen! ♥


Lianne