Visie

Love for Birth is geboren vanuit mijn geloof in de kracht van de vrouw. Als vrouw en moeder ben ik de afgelopen jaren steeds meer terug gegaan naar de essentie: de geboorte. De geboorte in de wens, in de gedachten, in het lichaam en in het leven. Een geboorte in een lange lijn van vrouwen waarvan de geschiedenis, kennis en emoties doorgegeven worden. Bewust danwel onbewust. Als therapeut heb ik ervaren dat werken met deze essentie een bodem geeft voor het opbouwen van nieuwe bewuste ervaringen.Ik geloof in de kracht van de geboorte en de wens die daartoe leidt. Ik geloof dat wanneer een kind gewenst is en vanuit liefde en verbinding geboren mag worden en prachtige start kan maken in het leven. Ik weet echter ook dat er oneindig veel factoren van invloed zijn welke dit proces kunnen beïnvloeden.

Ik geloof daarom in de kracht van het zelfhelend vermogen. Het vermogen om vanuit het eigen lijf, het eigen hart en de eigen gedachten te weten wat er nodig is om te herstellen en dit ook doen. Herstel van negatieve ervaringen rondom de conceptie, de zwangerschap, de geboorte en de postpartum periode vindt plaats vanuit de eigen essentie en met de eigen innerlijke vermogens.

Mijn wens is jou te begeleiden in dit precies door te geloven in jouw innerlijke weten en met zachte en liefdevolle stem te ondersteunen. Ik deel mijn kennis en mijn ervaring met jou en zal aanreiken waarvan ik denk dat het je past in jouw proces, opdat jij ervoor kunt kiezen dit aan te nemen en te benutten. Mijn wens is dat jij in vrijheid en in gezondheid kunt leven vanuit je hart. In verbinding met jezelf en je liefsten.

Samen met jou wil ik de bedding creëren voor het leven vanuit kracht dat jij jezelf en/ of jouw kindje gunt.